mandag 29. august 2011

Ha det bra enkle liv.....

Hjem for 4 har forflyttet seg i sommer. Vi har overlatt vårt nybygde og etter hvert strøkne - men bittelille hus til en ny familie og overtatt et gammelt og slitt funkishus fra 60-tallet.

Disse bildene viser hvordan vi presenterte salgsobjektet på visning:I det nye huset vårt skal vel omtrent alt gjøres for å få litt mer tidmessig standard. Det meste er utslitt og gammelt, men likevel et hus med en super beliggenhet og et enormt potensiale. Prosjektet omfatter både innvendig og utvendig rehabilitering samt at hagen er såpass nedgrodd at vi er i full gang med å ta ned trær for å åpne opp. Vi ser for oss en periode på to år for å komme i mål, men vi har troen og gleder oss over dette spennende prosjektet. Det første som tas er mer kjedelige og fornuftige ting; skifte ut oljefyr til bergvarmeanlegg, skifte råtne vinduer, reparere taket og hvis det blir noen penger til overs skal den åpne gruen bygges om til to-veis peiskassett + at vi prioriterer å sette i stand barnerommene. Kjøkken og bad er såpass dyre installasjoner, at det foreløpig er på vent, men regner med at det skal være gjort innen et år.

Den store (og vakre) korsikanske furuen foran inngangspartiet  har måttet bøte med livet, samt at buskaset i front av huset også har gått i kverna.
En tidligere eier hadde ønsket seg noe annet enn et funkishus, så et lite karnapp ble klattet på ;-).......


2 kommentarer:

 1. Hei på deg!!
  Jeg bor i et funkishus fra 1954, litt eldre enn ditt. Det har også en karnapp.......som vi mener ikke kan være original, men siden vi ikke har hustegninger, vet vi ikke sikkert.

  Fin blogg!!!

  Klem Fru Samuelsen:-)))

  SvarSlett
 2. Vi har forresten et karnapp til..... som ser ut som et drivhus :-). Det skal også vekk - selv om det gir mye lys og plass er det fullstendig uisolert og gir en kald hagestue på vinteren.

  SvarSlett