tirsdag 24. november 2009

Kivi!

I går leste jeg på  Avdelingens blogg at Kivi lyslykten var kjennetegnet på den moderne stil bloggen, så jeg må skynde meg  å blogge noen av mine. Jeg har 6 stk store som var på ønskelisten til bryllupet i 2004 - har ikke bilde av dem men de er i sort og havblå. Den lille varianten - som er den mest vanlige - hadde jeg liggende i skapet pent pakket inn i cellofan til bruk som vertinnegaver. Etter å ha lest på en del blogger  ble jeg litt for inspirert og dro jeg dem fram fra innerst i skapet - og vips de 4 mosegrønne pakkene måtte jeg beholde selv! Nå må jeg ut og kjøpe såpe eller noe slik at jeg slipper å komme tomhendt på neste vinkveld!


Foto: Hjem for 4


4 kommentarer:

 1. Leste også Avdelingens innlegg:)
  Og jeg føyer meg til på listen over Kivi-elskere:)
  Blir stadig mer glad i disse lyktene, og ville helst hatt et skap fullt av dem - i alle farger og størrelser:)

  Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 2. Her er det bare å henge seg på. Jeg er også en kivi-elsker, men mine er dessverre pakket ned sammen med alle de andre tingene våres mens huset vårt blir bygget. Gleder meg til å ta de frem igjen.

  Veldig fin blogg, gleder meg til å følge deg videre.

  SvarSlett
 3. Så bra Kivi lysestakene gjorde seg hos dere også!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelige kommentarer! Enig - man kan nesten ikke få for mange Kivi'er - kjenner at jeg er åpen for å anskaffe noen flere den nærmeste tiden :-)!

  SvarSlett